پرونده سنگین بزرگ‌ترین بسازوبفروش چینی

قصور در پرداخت بدهی توسط گروه ساختمان سازی «اورگرند» هر روز جدی تر می شود؛ چند روز قبل مهلت این گروه برای پرداخت بدهی ۱۴۸ میلیارد دلاری به پایان رسید.

به گزارش تحریریه، تارنمای «livemint» گزارش داد گروه چینی «اورگراند» که با کمبود نقدینگی مواجه شده بود، در بحبوحه نگرانی‌ های فزاینده در مورد فشار نقدینگی در بخش املاک، با آخرین مهلت نهایی برای پرداخت سود اوراق قرضه در چهارشنبه گذشته، دوباره در پرتگاه نکول بدهی {ناکامی در پرداخت سود یا اصل بدهی‌در زمان مقرر شده}  قرار گرفت.

پس از پشت سر گذاشتن فاجعه بعد از فاجعه در هفته های اخیر، اینک غول املاک چینی «اورگراند» ممکن است سرانجام در آستانه عدم پرداخت تعهدات خود قرار داشته باشد زیرا سررسید سود اوراق قرضه این شرکت در روز چهارشنبه منقضی شد که آن را پرداخت نکرده است.

تا عصر روز چهارشنبه، هیچ صحبتی از طرف شرکت درباره اینکه آیا آن ‌ها به پایان این مهلت ۳۰ روزه پایان خواهند داد یا خیر وجود نداشت.

سهام این شرکت روز چهارشنبه و با وجودی که  شرکت تابعه خودروهای برقی آن قصد داشت ۶۴ میلیون دلار از سهام خود را برای تامین مالی تولید خودروهای سبز بفروشد، ۳ درصد افزایش یافت.

این شرکت در هیچ یک از تعهدات بدهی خارج از کشور خود را کوتاهی نکرده است اما یک مهلت ۳۰ روزه برای پرداخت سود بیش از ۱۴۸ میلیون دلاری برای اوراق قرضه آوریل ۲۰۲۲، ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ در روز چهارشنبه به پایان رسید.

اورگراند به عنوان بدهکارترین پیمانکار ساختمانی جهان، در هفته‌ های اخیر به دلیل نزدیک شدن به  ضرب‌الاجل سررسید بدهی دچار مشکل شده است، زیرا با بیش از ۳۰۰ میلیارد دلار بدهی دست و پنجه نرم می‌کند که ۱۹ میلیارد دلار آن اوراق قرضه بازار بین‌المللی است.

ناتوانی در پرداخت منجر به عدم پرداخت بدهی به صورت رسمی از سوی شرکت خواهد شد که این امر باعث ایجاد مفاد تعهدات متقابل برای سایر اوراق قرضه دلاری اورگراند می‌شود؛ موضوعی که بحران بدهی در دومین اقتصاد بزرگ جهان را تشدید می‌کند.

این بسازوبفروش چینی همچنین دارای کوپن‌های پرداخت سود بالغ بر ۲۵۵ میلیون دلار برای اوراق قرضه ژوئن ۲۰۲۳ و ۲۰۲۵ است که در ۲۸ دسامبر سررسید می شوند، هنگامی که رویترز درباره سررسید مهلت پرداخت چهارشنبه اوراق این شرکت با آنان تماس گرفت، اورگرند از اظهار نظر خودداری کرد.

مشکلات املاک چین در ماه های سپتامبر و اکتبر بازارهای جهانی را متزلزل کرد. در اواسط اکتبر پس از اینکه پکن سعی کرد به بازارها اطمینان دهد که بحران از کنترل خارج نخواهد شد، آرامش مختصری در این بازار ایجاد شد اما با هشدار فدرال رزرو ایالات متحده مبنی بر اینکه بخش مشکل دار املاک چین می تواند خطرات جهانی را به همراه داشته باشد، نگرانی ها دوباره تشدید شد.

پیمانکاران زیادی به دلیل بدتر شدن اوضاع مالی شرکت شاهد کاهش رتبه اعتباری خود هستند. به عنوان نمونه «استاندارد اند پورز» یک سازمان آمریکایی اعتبارسنجی روز چهارشنبه اعلام کرد به دلیل نگرانی از اینکه شرایط سخت تجاری مانع تلاش‌ های شرکت برای کاهش بدهی ‌ها می ‌شود، رتبه شرکت «شیمائو گروپ هولدینگ» را به میزان قابل توجهی کاهش داده است.

پایان/

۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۰۱:۴۳
کد خبر: 13871

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 0 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • مستاجر IR ۱۳:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
      0 0
      نکنه این شرکت چینی قراره بیاد برای دولت رییسی مسکن بسازه تا از ورشکستگی نجات پیدا کنه